Een vriendin van mij (Djamilla) heeft pas een fotoshoot georganiseerd en had mij gevraagd om te komen fotograferen, natuurlijk zeg ik daar geen nee tegen. Ze had voor het model dit velvet pak gekocht en ik was helemaal verliefd. Ik vind de kleur, de stof en het model echt fantastisch, dus heb ik hem zelf ook besteld. Het pak is van de H&M en bestaat uit een broek (โ‚ฌ34,99) en een blazer (โ‚ฌ39,99). Je kunt het heel goed samen dragen, maar ook apart combineren met andere items. De blouse heb ik van de Forever21 (โ‚ฌ13). Choker is van de AliExpress en ringen weet ik niet meer.

 

Nicole

Foto’s gemaakt door Britt

BewarenBewaren

14 Reacties
 1. Gaaf zeg, zo’n pak! Staat je heel mooi ๐Ÿ™‚ leuke foto’s!

 2. Mooie combinatie ook met die witte blouse! Staat je goed.

  Liefs,

  Priscilla

 3. Verena

  Wat een leuke combi! Ik hou wel van gewoon classy zwart en wit

 4. Wat een mooie pak zou zoiets wel aandoen naar een sollicitatie of ander business event

  • Ik ben alleen niet zo groot, dus als ik mijn hoogste hakken aan doe, dan raakt hij nog de grond. Heb wel heel vaak alleen de blazer aan in combinatie met een zwarte broek.

 5. Eva

  Echt superleuk, zo’n velvet pak! Zelf zou ik ook wel een pak willen, maar dan heel fleurig of bijvoorbeeld in het roze. Ik weet alleen niet zo goed wanneer ik zoiets dan moet dragen. Vandaar dat ik het dus ook nog niet gekocht heb ๐Ÿ˜‰

  • Ik heb nu een roze besteld bij My Jewellery, ben heel benieuwd hoe die valt

 6. Wat zie je er goed uit zeg en wat een leuke website heb je! je hebt er een nieuwe volger bij ๐Ÿ™‚

 7. Wat een toffe combinatie en wat een mooie locatie voor foto’s ook! ๐Ÿ™‚

 8. Dat is een leuk pak, mooi neutraal. Die kun je voor verschillende gelegenheden gebruiken.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierToevoegen