Een tijd geleden kocht ik op Westwing pasta van Good Hair Day Pasta. Om de Spaghetti al Limone te proberen koos ik het Lemon Pasta recept van With ChanTea.
Benodigdheden
- 2 el citroenschil
- 75 gram pijnboompitten
- 3 sjalotjes
- 5 teentjes knoflook
- 2 el olijfolie
- 3/4 tl zwarte peper
- 200 gram crème fraîche
- 1 el citroensap
- 500 gram Good Hair Day Pasta Spaghetti al Limone
- Peterselie
- Parmezaanse kaas
Bereiding
- Snij de sjalotjes en knoflook klein en hak de pijnboompitten in stukjes. Fruit de sjalotjes in de olijfolie en voeg als ze glazig worden de knoflook toe. Na een minuut voeg je ook de pijnboompitten toe en roer je dit geheel.
- Kook de spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Voeg aan het sjalot mengsel 1,5 el citroenschil en 200 gram crème fraîche toe. Als het niet goed mengt kun je nog een klein beetje water toevoegen.
- Nadat alles goed gemengd is, breng je het op smaak met citroensap en peper.
- Zodra de spaghetti klaar is, voeg je deze toe aan de saus.
- Serveer de pasta met citroenschil, peterselie en kaas.