Interior

Iedereen heeft wel van die dagen, waarbij je bij jezelf denkt ‘Was ik maar daar, lekker in de zon, aan het genieten’. Het wordt lastig om de zon, ontspanning en een andere cultuur naar hier te brengen, dat is onmogelijk. Maar wat nou om een beeld uit jou herinnering terug te brengen in je interieur, wat je terugbrengt naar een leuke tijd.

 

Ik heb van Fotofabriek een foto van 20 x 30 cm af mogen laten drukken op berkenplex. Hout is een natuurlijk materiaal en geeft een warme sfeer aan je interieur. Meteen dacht ik eraan om een foto te kiezen die ik heb gemaakt op mijn vakantie in Italië. Zelf ben ik dol op Italië en wilde daarom ook een foto die mij terug doet denken aan de vakantie daar.

 

De site Fotofabriek kende ik nog niet, maar ze hebben hele leuke dingen op de site staan. Ik ken veel sites die drukwerk leveren, maar materialen als kurk en tegels kom ik niet zo vaak tegen om te laten bedrukken. Op zaterdag 3 maart is mijn bestelling in productie gegaan en op dinsdag 6 maart heb ik mijn bestelling ontvangen, je hoeft dus niet lang te wachten op je bestelling. Mijn wanddecoratie zat stevig verpakt in karton en er zat nog een schuimlaagje over de decoratie zelf om hem te beschermen.

 

Je kon zelf kiezen hoe transparant je foto op het hout kwam, volgens mij had ik 90% gekozen. De houtstructuur komt er bij mij nog mooi doorheen, wat voor mij een must is als ik een foto op hout laat bedrukken. Er zit een ophangsysteem bij met gebruiksaanwijzing, nooit verkeerd toch.

 

 

In de eerste instantie dacht ik eraan om de wanddecoratie aan de muur onder de veranda te hangen. Zo zie je hem hangen wanneer je lekker buiten zitten. Maar nu ik hem binnen heb, zie ik dat de kleuren heel goed matchen met de kleuren in de keuken en dat zou dus ook een heel leuk plekje zijn. Er staat immers vaak genoeg Italiaans eten op tafel!

Wil je zelf meer informatie over deze wanddecoratie of er zelf ook een bestellen? Kijk dan even op de site van
Fotofabriek
https://www.fotofabriek.nl/
https://www.fotofabriek.nl/producten/wanddecoratie/foto-op-hout/

 

Nicole

*Samenwerking met Fotofabriek*

BewarenBewarenBewarenBewaren

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie