Travel

Afgelopen zomer ben ik samen met mijn ouders en vriend op vakantie geweest. Normaal gesproken huren we een appartement voor de hele week (of net wat langer), maar dit jaar hebben we gekozen voor een Airbnb. We hebben eerst een plek in Italië gekozen waar we heen wilde gaan, daarna heb ik 2 Airbnb’s op de route gezocht. De eerste locatie waar we heen gingen was Heidelberg, hier verbleven we 2 nachten. Daarna reden we door naar Freiburg im Breisgau, waar we 3 nachten. Tenslotte reden we naar Bellano, waar we 5 nachten overnachten.

 

We kwamen op 10 augustus aan in onze eerste locatie, Heidelberg. Het was jammer genoeg wel regenachtig toen we aankwamen. Na even rondjes rijden en zoeken, hebben we ons appartement gevonden. Het was in de Hagellachstraße, wat niet in het centrum van Heidelberg is. Omdat de vorige huurders er niet op de afgesproken tijd uit gingen, waren ze nog niet klaar met het poetsen toen wij aankwamen. Tijdelijk mochten wij toen wachten in een appartement op de eerste etages. Dit appartement was precies hetzelfde als ons appartement op de tweede etages.

 

 

Het appartement bestaat uit een open ruimte, hierin bevindt zich de keuken, eettafel, televisie, bank en slaapbank. Vanaf hier heb je ook nog een deur naar het balkon. De meubels, keuken en het servies kwamen eigenlijk allemaal van de IKEA, waarop het een beetje op zo’n showroom leek. Maar alles heel nieuw, netjes en verzorgt uit. In een aparte kamer stond een tweepersoonsbed, bureau en kledingrek en vanuit deze kamer was ook een deur richting een ander balkon. De badkamer was wat ouderwetser dan de rest van het appartement, maar alle benodigdheden waren aanwezig en alles was netjes en schoon. Er stond een wasmachine, bad/douche, toilet en wastafel met spiegel.

 

Op loopafstand van het appartement was een bakker en een supermarkt. Ook waren er diverse eetgelegenheden in de omgeving. Wel zijn we overdag met de auto naar locaties gereden, omdat er niet zoveel in de buurt was om te doen.

 

Wil je ook gebruik maken van deze Airbnb? Klik dan HIER voor een linkje naar de site.

 

Nicole

 

BewarenBewaren

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie