InteriorPhotography

Een tijd geleden kwam ik een advertentie tegen van #SaalDigitalNederland daarin vroegen ze om testers voor hun wanddecoratie. Ik ben al een hele tijd aan het kijken naar wanddecoratie, want als fotograaf zijnde wil je natuurlijk ook wat van je eigen werk mooi aan de wand hebben. Via de mail heb ik toen een waardebon gekregen om hun wanddecoratie uit te testen.

 

Ik ben begonnen met het installeren van de app op mijn laptop, dit werkt overzichtelijk en is heel makkelijk in gebruik. Daarna was het zoeken naar een foto die ik graag afgedrukt zou willen hebben, die keuze was al snel gemaakt. Ik wist dat ik een industriële foto op aluminium wilde afdrukken. Saal Digital biedt 7 soorten wanddecoratie aan, waarvan er 2 aluminium waren.

 

Via de website heb ik eerst een ‘wanddecoratie proefpakket‘ besteld. Je betaald dan €15 voor 7 stalen van 10 x 10 cm. Het proefpakket bestaat uit; aluminiumplaat, geborsteld aluminiumplaat, PVC-hardschuimplaat, acrylglasplaat, canvas en galleryprint in mat en glanzend. Maar ik vind het zeker de moeite waard om dit te bestellen, want dan zie je eerst echt de materialen, voordat je echt je wanddecoratie besteld. Zodra ik het proefpakket binnen gekregen heb, was mijn keuze snel gemaakt. Je krijgt overigens na het bestellen van een proefpakket een bon van €15 die je kunt gebruiken bij het bestellen van je wanddecoratie.

 

Ik heb 2 losse bestellingen geplaatst, want ik had een waardebon gekregen als tester en een waardebon vanuit het proefpakket. Deze bestellingen heb ik op een zaterdagavond geplaatst en ze werden die week erop op zaterdag geleverd. Op de website hebben ze een schema waar je kunt zien hoelang de levering duurt, het is namelijk afhankelijk van de grootte van je product. De producten zitten heel netjes en goed verpakt en je betaald maar €5 verzendkosten, wat ik niet veel vindt voor de producten.

 

Als eerst heb ik mijn kleine pakketje uitgepakt. Ik heb een foto van mezelf af laten drukken op ‘GalleryPrint Matte’. Weet niet of het aan de naam lag, maar vond het echt materiaal op kunst op af te laten drukken. Ik heb daarom ook gekozen voor een kunstzinnige foto, de foto is een zelfportret die ik gemaakt heb voor een fotowedstrijd, daarbij was het de opdracht op een ‘Kunstzinnig Portret’ te fotograferen. Ik heb er voor gekozen om geen bevestigingsmateriaal bij te doen, omdat ik nog niet wist waar ik hem neer ging zetten/hangen. Het materiaal is echt zo mooi en de foto heeft een hele goede afwerking. De foto is scherp gebleven en de kleuren zijn zoals ze horen. De foto heb ik af laten drukken op 13 x 18 cm, dit was geen standaard maat op de site. Exclusief verzendkosten, betaalde ik daar €17,95 voor.

 

Ten slotte mijn foto op aluminium. Zoals ik al zei wilde ik graag een industriële foto af laten drukken en heb één van mijn favoriete foto’s gekozen. Ik heb gekozen voor ‘Alu-Dibond Butlerfinish’, deze vond ik de mooiste van de 2 aluminium stalen. Bij deze zat er een glans in, wat heel mooi is en hij is geborsteld, waardoor je een ruwer effect krijgt. De foto die ik heb gekozen is gemaakt in het Landschaftspark in Duisburg tijdens mijn fotografiecursus. Ik vind de foto heel mooi omdat je de diepte heel goed ziet in de foto, doordat de focus echt op een punt licht. Ook de kleuren vind ik heel mooi, roest is stoer en industrieel, maar tevens ook een hele warme kleur. Het kwaliteit van de wanddecoratie vind ik echt heel goed, er zitten geen ijzersplinters aan en de randen zijn mooi strak. De foto staat er mooi op en er zit een klein beetje die glans van het aluminium in wat ik zo mooi vind. Het heeft een stoere en tevens warme uitstraling, waardoor je hem bij verschillende stijlen kunt matchen. Ik heb er voor gekozen voor een formaat van 60 x 40 cm en de prijs daarvan was €64,95 exclusief verzendkosten.

 

 

Bedankt #SaalDigitalNederland dat ik jullie wanddecoratie mocht testen, ben super tevreden. Zijn jullie nieuwsgierig of willen jullie ook wat bestellen, kijk dan even op de site van Saal Digital.

 

Nicole

 

*Samenwerking met Saal Digitaal*

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

1 reactie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie